Tekst & Redactie


verzorgde-tekst

Op zoek naar een professioneel tekstschrijver, online communicatiespecialist, creatief columnschrijfster of betrokken redacteur?

Bij LaCommunications ben je aan het juiste adres voor:

  • tekstschrijven en (eind)redactie
  • online communicatie
  • creatieve columns en blogs
  • redactionele begeleiding

 

Tekstschrijven en (eind)redactie

De een geniet ervan, de ander vindt het een crime: schrijven. De juiste informatie verzamelen en ordenen, de juiste woorden vinden en de juiste zinnen formuleren. En dan ook nog de puntjes op de i’s zetten. Je kunt bij LaCommunications terecht voor het schrijven, redigeren en controleren van teksten voor kranten en magazines, webteksten, brochures en folders, boeken, uitnodigingen en flyers.

 

Online communicatie

Je wilt potentiële opdrachtgevers of vaste klanten online bereiken met je boodschap. Dat kan via een eenvoudige website (in WordPress) en een digitale mailing (via MailChimp). Denk ook aan een zakelijke Facebookpagina en een Twitteraccount. Met handige tools kun je bijhouden of en bij wie je informatie aankomt en waar de interesse van je doelgroep vooral ligt. LaCommunications kan helpen met concept en opzet, juiste content (in tekst en beeld) en beheer. Plus (uiteraard!) het schrijven of redigeren van optimale webteksten.

 

Creatieve columns en blogs

Op zoek naar een creatief columnschrijfster voor magazine, website of krant? Ook daarvoor kun je bij LaCommunications terecht.

 

Redactionele begeleiding

Bezig met schrijven en kom je er niet uit? Soms helpt het als iemand meekijkt, meedenkt en adviseert over de aanpak en insteek. Of het nu gaat om een artikel, een advertentie, een column of blog. LaCommunications kijkt en denkt graag mee met het schrijven van je tekst.