Online Advies


Hoe ontmoet u als bedrijf uw klanten digitaal? En hoe zet u uw verschillende online communicatiemiddelen optimaal in? LaCommunications kijkt hoe u verschillende doelgroepen online zo effectief mogelijk benadert.

 

Website developmentwordpress

Heb je nog geen website of is je huidige website aan vernieuwing toe? LaCommunications bouwt websites met behulp van het Open Source Systeem WordPress. Bij het ontwerp houd ik rekening met aspecten zoals SEO / zoekmachineoptimalisatie (een hogere vindbaarheid in Google), een responsive design (leesbaarheid op tablets en smartphones) en de gebruiksvriendelijkheid van je website. Het voordeel van WordPress is dat het een zeer gebruiksvriendelijk Content Management Systeem heeft waardoor het mogelijk is zelf eenvoudig je website bij te houden (ook voor mensen zonder CMS ervaring).

Ja, ik wil graag een nieuwe of verbeterde website

 

Zoekmachine optimalisatieGoogle-Mobile-Penalty-Protect-Repair

Zoekmachine optimalisatie (ook wel seo genoemd) is één van de goedkoopste manieren om meer bezoekers naar je website te krijgen. Onder zoekmachine optimalisatie verstaan we het optimaliseren van je website voor het beter vindbaar worden in de zoekmachines. Hoe kom je hoger in Google? Heb je een website maar wordt je slecht gevonden via de zoekmachines? LaCommunications helpt je om je website beter vindbaar te maken.

Ja, ik wil mijn website beter vindbaar maken.

 

 

Social Media

klantenbinding en klantenwerving via social media

Je wil wel actief zijn op Social Media, maar weet niet waar je moet beginnen. Je hebt gewoonweg te weinig tijd om dit goed te doen. Je ziet het belang wel van Social Media, maar het is niet ‘jouw ding’. Of je hebt een andere reden om zelf niet aan Social Media te beginnen dan kan LaCommunications je helpen in dit proces.

Social Media is niet iets voor tussendoor, continuïteit in berichtgeving is belangrijk, onderhoud je online netwerk daarom goed!  De manier van communiceren  op de Social Media kanalen is per kanaal verschillend, en verlangt daardoor ook een andere aanpak. Facebook is geen Twitter en Pinterest geen Linkedin, er zal dus op elk kanaal op een andere wijze gecommuniceerd moeten worden met uw doelgroep.

Zorg dat je je fans en volgers een meerwaarde biedt, zij verwachten immers vermaakt en geboeid te worden op je kanaal.

Met jouw Social Media kanaal geef je, net als bij je website of webshop,  een visitekaartje af. Het is daarom belangrijk dat deze er professioneel uitziet, passend bij de huisstijl van je bedrijf.

Ja ik wil graag social media (beter) inzetten